torstai 29. tammikuuta 2015

Joskus onnistaa


Ihana kun valon määrä lisääntyy ja sitä mukaan myös kevään odotus vaan lisääntyy. Tämä etelän talvi on ollut tänä vuonna aivan kauhea. Lunta sataa silloin tällöin, mutta vettä sitäkin useammin. Lumi on sulanut pois jo useamman kerran ja tilalle saadaan järkyttävän liukkaat kelit. Hiihtämään ei olla juurikaan päästy ja luisteminen on onnistunut vain muutaman kerran. Elättelen vielä toivoa hetken kestävästä kunnon talvesta, jonka jälkeen kevät saa minun puolesta tulla. Mutta ulos katsoessa näen vain räntäsadetta eli saan varmaan turhaan elätellä toivoa.

Kotona nautin keväisemmästä ilmeestä, vaikka edelleen polttelen iltaisin kynttilöitä ja nautin lämpöisistä taljoista. Kannoin Hayn About a Chairin työhuoneesta olohuoneeseen, jotta saadaan lisää istumatilaa. Ja se on kyllä aika kiva tuossa.



Rakastan edullisia löytöjä ja mikä sen mukavampaa kun sellaisia tekee yhdestä lempimerkistä. Jokin aika sitten huomasin Nougatin poistomyymälän, vai millä nimellä se nyt kulkikaan... Ystäväni sattui olemaan samaan aikaan lähistöllä ja sain hänet puhuttua piipahtamaan liikkeessä. Kännykkäkuvien perusteella tein muutamat edulliset shoppailut.


Tine K:n ihana iso korikassi on ollut jo pitkään haavelistalla ja se on pitänyt useaan otteeseen käydä ostamassa, mutta aina se on ollut liikkeistä loppu tai tarjolla on ollut koristeellisempia versioita. Kerrankin onnisti ja sain tämän ihanan kassin todella edulliseen hintaan. Pakkohan kassi oli heti laittaa olohuoneeseen esille. 

Tein korille hieman tuunausta, nimittäin korin ympäri oli punottu erittäin räväkän pinkkiä narua, joka oli minun silmään hieman liikaa. Sen sai nopeasti napsittua saksilla pois ja nyt ilme on kyllä paljon parempi ja luonnollisempi. Ostin myös kaksi muuta Tine K:n kannellista koria, jotka ovat hyviä piknik-retkille ja erilaisiin säilytystarpeisiin.


Tässä vielä kuvaa laukusta ennen langan poistoa. Langan väri on kuvassa vääristynyt, nimittäin se oli todella pinkki, jopa neonpinkki. Kiva, mutta ilman on vielä kivempi :) Korikassi maksoi vain sen 10€ eli ei paha sijoitus... 


Olettehan muistaneet käydä osallistumassa Rakenna & Sisusta -messulippujen arvontaan? Vielä on hyvin aikaa käydä osallistumassa. Voittajia on tiedossa kolme, joten useammalla on hyvä mahdollisuus voittaa itselleen lippupaketti. Arvontaan pääset tästä.


Mukavaa torstai-iltaa!


Laura

32 kommenttia:

  1. Ihan samat fiilikset tästä talvesta! Toivoisin niin, että tulisi hetkeksi vielä ihan kunnolla lunta, että pääsisi hiihtämään ja lapset pulkkailemaankin. Nyt on melkoinen pyry ja sormet ja varpaat pystyssä, ettei se yön aikana muutu vedeksi. Aivan huippulöytö tuo Tinen kori! Olen himoinnut samaa koria ja tuohon hintaan se on ollut kyllä ihan ilmainen. Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun nyt vasta ehdin vastaamaan näihin kommenteihin ja heti tämän jälkeen saatiin hetki nauttia kunnon talvesta. Tänään oli kyllä niin keväinen ilma kun ulkona paistoi aurinko ja oli +6c lämmintä :)

      Kori oli kyllä loistava löytö ja niin mukava kun siitä sai just sellaisen kuin olin ajatellutkin! Joskus sitä onnistaa :) Mukavaa viikkoa!

      Poista
  2. Ihanan valoisia kuvia - kyllä se kevät vaan sieltä on tulossa! :) Tosin itsekin haaveilen vielä kunnon hiihtokeleistä pikkupakkasessa, näitä loskakelejä on kyllä nähty jo ihan tarpeeksi tälle talvelle... Mukavaa viikonlopun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kevät on kovaa vauhtia tulossa, nyt en voi kyllä valittaa. Nautin tuosta lumiajasta, mutta tämän päivän aurinko oli kyllä ihan parasta!! Hiihtäminen tuossa paisteessa olis ollut kyllä upeaa, toivottavasti oot päässyt hiihtelee ! Mukavaa viikkoa :)

      Poista
  3. Niin valloisia ovatkin kuvasi...Tuo korikassi kyllä mitä mainioin, minullakin se issoin malli ja juuri nytkin täällä mökillä mukana. Siihen niin kätevä pakata ja nakata vaatteet mukkaan . Lunta meillä kyllä toosi palajon, ennätyksi hippoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se iso on kyllä niin kätevä, tämä taitaa olla se välimalli...jos yhtään oikein muistan. Niin kätevä nakata tavarat koriin ja vaan lähteä. Ja muuten menee sisustuskorina :)

      Poista
  4. Ihanan valoisa olohuone teillä ja kauniin keväisiä sävyjä. Oi joi, minäkin haluaisin päästä Nougatin poistomyymälään, onko se jossain pääkaupunkiseudulla? Tuo TineK:n korikassi on ihana ja itsekin olen monesti sitä kuolannut, vaan eipä ole vielä tullut ostettua.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mukavasti tuo aurinko on alkanut paistamaaan ja kuvissakin näkyy jo ihan eritavalla valoisuus. Se taisia olla PopUp-myymälä jossain Espoon suunnalla (jos muistan oikein), jonka bongasin ku seuraan Nougatia instassa ja facessa. Ehkä noita vastaavia tulee uudelleenkin. Tuolla hinnalla kassi oli kyllä tosi edullinen...

      Poista
  5. No olipa tosi edullinen löytö!! Minä helposti katson tuollaisisssa tapauksissa, että "njaa, tyhmä pinkki nauha, muuten voisin ostaa..", siis en osaa ajatella, että tuotetta vähän tuunaamalla siitä saisi juuri sellaisen kuin haluaa! Pitäisi vaan rohkeammin kokeilla ja ideoida juttuja. :) sinä olet oikea löytöhaukka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 en ehkä ennen osannut niin nähdä mitä kaikkea jollekin voi tehdä, mutta nyt asioita katsoo eri silmin... Tuo pinkkinauha oli sen verran räväkkä mun makuun (vaikka yleensä pinkistä tykkäänkin), oli onneksi niin helppo siististi irroittaa. Kyllä sullakin varmasti alkaa niitä ideoita tulemaan kun katsoo kivoja tuotteita uusille tavalla :)

      Poista
  6. Tuo korikassi on kyllä meikäläisenkin kestosuosikki... Onneksi otit nuo pinkit raidat pois:))
    Mukavaa loppuviikkoa... toivotaan, että saadaan lunta, niin pääsette hiihtämään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä taitaa tulla munkin kestosuosikki ja niin näen meidän yhdessä jo kesäpäiviä viettämässä <3 ei ilmeisesti pinkki ollut muitakaan miellyttänyt kun löytyi kassit alesta :)

      Poista
  7. Ihanat korit, ja mahtavaa kun alennuksella sait nuin ihanat! :-) Korikassit toimii myös niin aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin edullisesti,mukava kun joskus näissä onnistaa ja saa jotain pitään haaveilemaa edullisesti ja säästyy rahaa :) onneksi sisustaminen ym ei aina ole kallista...

      Poista
  8. Oivallinen löytö! :) Voi voi, lumitilanne tuntuu olevan kovin erilainen kuin täällä meillä. Me olemme saaneet kolailla pihaa alvariinsa, ja eilenkin kauhistelin jo sitä, miten iso lumivuori on jo päässyt kertymään. Voin lähettää puolet siitä teille! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) meidän talvi on ollut kyllä niin outo. Lunta tullut, lumi sulanut, lunta tullut, lumi sulanut... Eikä ihan kunnolla kuitenkaan koko aikaan. Tai no ehkä pari kertaa... Onneksi ollaan kuiten aina välillä saatu nauttia lumesta, mutta olishan se aika makeeta oäästä aurinkoisella ilmalle keväthangille :)

      Poista
  9. Onpas kauniita löytöjä ja yksityiskohtia :)

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania löytöjä ja kukapa ei tykkäisi edullisista löydöistä ;))!

    Ihanaa viikonloppua <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edulliset löydöt on kyllä niin parasta :) tulee hyvä mieli, heh... <3

      Poista
  11. Kaikkea kaunista ja kivaa sinun kuvissasi. Täälläkin on ollut todella surkea keli. Loska ja lumi vaihtelevat. Kävelylle tekee mieli raittiiseen ilmaan, mutta jäätiköllä voi käydä hassusti. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marianne! Talvi on kyllä ollut etelässä niin ihmeellinen, noita loska ja liukastelu kelejä on ollut liikaakin...

      Poista
  12. Tosi kivasti käy tuoli sohvan viereen!
    Aah mitä ihania TineK tuotteita -munkin lempparit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii kyllä hyvin tuohon ja samalla saa vähän lisää istumatilaa :) nämä tuotteet on just sieltä mistä sulle laittelin silloin aikoinaan viestiä :)

      Poista
  13. Ihanat ale-löydöt! Mutta onpas kamala (anteeksi jos joku tykkää...) pinkki ommel tuossa kassissa ollut, hyvä kun rapsit sen pois. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kun olit rehellinen :) anteeksi voin itsekin pyytää jos joku tykkää mut ei ne oikein sopinut tuon kassin tyyliin ja neonpinkki vielä vähemmän!

      Poista
  14. Mä oon ikuinen tinefani! Koreja löytyy jos jonkinlaisia ja mistäkin nurkasta. Mä oisin saattanut jopa säilyttää noi pinkit raidat, vaihtelun vuoksi :)

    Kivaa viikonvaihdetta, mekin täällä toivotaan vielä hiihtokelejä! Tai satoihan tuota tänään, mutta pari c pakkastakin ois kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olis se vaihtokassi niin sit ehkä olisin voinut harkita mut ykköskassiin en halunjut noita jättää :) sain vielä aika jäätävää palautetta miehen kavereilta niistä kun mies toi kassin mulle kotiin... Se jo antoi hyvän syyn leikata nauhat pois :)

      Poista
  15. Nyt ainakin täällä on kunnolla lunta ja pari astetta pakkasta. Ihana talvikeli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut kyllä ihana ilmat ja lumi tais tulla suunnilleen heti tän postauksen jälkeen. Harmi et nuo pari leutoa ja lämmintä päivää sulatti jo tässä vaiheessa suuren osan lumesta. Ja sama sää taitaa jatkua ens viikolla, mut toisaalta en valita, koska onhan tuo kevät aurinko ja suht lämmin päivä niin luksusta!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...